Etter overveldende positive tilbakemeldinger fra deltakerne i fjor, kjører vi også i år i gang en workshop. Vi har igjen vært heldige å få Peter Nordberg med oss. Workshopen er for alle som har interesse av å skrive låter. Den er meget inspirerende, og løste i fjor opp flere skrivesperrer, og i år, som i fjor, har workshopen 24 plasser - 12 på lørdagen og 12 på søndagen. I tillegg til Peter, blir også Jørgen Manke med og inspirerer. I fjor ble det nytt timevis med musikk, nye vennskap oppsto, kaffetrakteren gikk doble skift, og 65 pizzahorn forsvant som dugg for solen. Det ble skrevet skrevet utrolige 26 låter, på to dager! Noen skrev sin første låt. Andre, drevne låtskrivere med flere tiårs erfaring, blomstret og skrev så blekket sprutet. Alder og fartstid hadde ingen betydning. Alle surfet på en bølge av skaperkraft, mestring og begeistring.

Her ser du Hanne, Agnethe, Rune og Ørjan i full sving med å komponere en ny låt sammen.

Så klart det er! Dette passer for deg som er fra 14 år og oppover. For deg som skriver. For deg som spiller. For deg som synger. For deg som vil bli inspirert, og for deg som liker å inspirere. Dette gir deg en fin mulighet til å skrive med andre og oppleve fordelene et samarbeid kan ha når man skriver låter. Du vil få nye venner, du vil lære mye om deg selv, og du vil bli inspirert av de andre deltakerne.

Her er Philip, Randi og Fredrik satt sammen i en flott gruppe.

Kort om Peter Nordberg: Peter er en svensk musiker og låtskriver bosatt i Stockholm. Han vokste opp i Stockholm, men bodde fra 1989 til 2000 i utlandet. Først i London og Italia, før han i 1995 flyttet til Stavanger. Han har siden den gang gitt ut en rekke album, og samarbeidet med kjente artister som Vidar Johnsen, Anita Skorgan m.fl.

Kort om Jørgen Manke: Jørgen har en enorm lidenskap for musikk, en unik evne til å forstå artister og medmennesker, og inspirerer til å få det beste ut av de han samarbeider med. Han har tittelen produsent, og du finner han som oftest i Skambra Studio på Kvernaland. De seneste årene har han produsert et fint knippe album, EPer og singler for både lokale, nasjonale og internasjonale artister.

Denne gang er vi heldige og får låne lokalene til Klepp Kulturskule, som ligger midt i hjertet av Klepp. Det blir avholdt to workshops, en lørdag 27. april og en søndag 28. april. Pris: kr 1195,- Bindende påmeldingsskjema får du tilgang til nederst på denne siden, gjennom arrangementssiden til Skambra Studio på Facebook, eller ved å kontakte

Jørgen på e-post: jm@skambra.no / tlf: 41 41 17 17